Jalan-jalan Sabtu

Mulanya ingat nak pergi Werribee zoo..tapi cuaca panas sangat untuk aktiviti luar,jadi kami pun berjalanlah ke DFO factory outlet.. masuk ke cotton on kids, ada sale kasut ni for $2.00.. beli 5 pasang , Arifa,Alima & Aisyah..

 

 

 

sepatutnya untuk cik ima.. tapi tak muat…tinggal size ni jee ada..terpaksalaaa bagi kat sedara nanti balik or tunggu ifa besar skit boleh pakai..😛

 

Sikecik seronoklaa dapat berjalan sakan lepas..posing la kejap bergambar sorang2..🙂

 

posing kat dfo

mama, where we go next?🙂

 

Dah habis round dekat DFO, singgah la pula ke McDonalds halal di Roxburgh Park.. sebulan sekali boleh laa nak makan sana… kalau tiap minggu..habiss duit aje.. eheheh.. sini kena laa bajet sikit ..😛 itu pun ambil 3 meal, BigMac, Chicken Deluxe and Quarter Pounder, lebih kurang $ 26.00..budak2 bukannya nak sangat..aiskrim jugak yang diorg makan…😀

 

Untuk 3 meal set

 

Itu sajalah aktiviti minggu ni.. tengah fikir nak pergi mana pulak minggu depan..ehehe..

About FOUR A S
Currently a housewife and a mom of four girls. Love to cook and bake for the family. Wanted to learn sewing but no opportunities.....

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: