Balik kampung!

Perjalanan jauh tak kurasa,
Kerna hati ku melonjak sama,
Ingin berjumpa sanak saudara,
Yang selalu bermain dimata..
….balik kampung ,hohoho balik kampung,
Hohoho balik kampung hati girang!

Alhamdulillah..almost a week we arrived malaysia.. kids are doing good except the little one who still doesn’t want anybody and cranky a lot! letihh nak layan budak kecik ni.. Ima with her friendly mouth and asking this and that in English only..did not know Malay at all! tu yg rajin org dok layann dia cakap..ehehe..  While the two big sisters having fun seeing and playing with their cousins and uncles..🙂

For the mama and papa pulak, sibuk makan itu dan ini sesuka hati! ehehe.. at the moment we stayed with my in-law at melaka.. kids just lazy around and went to the beach..

bersantai at pantai puteri

ima kepanasannn.. :)ifa too..

 

with cousins

till the next update, good day!

About FOUR A S
Currently a housewife and a mom of four girls. Love to cook and bake for the family. Wanted to learn sewing but no opportunities.....

One Response to Balik kampung!

  1. Hasrul family-Hamilton says:

    Kebetulan kita juga kita pun balik dari obersea with family🙂 sakit jiwa memandu di Msia ni tmpt no entry dia masuk(mau nk terpengsan bertembung kereta!!), double park,motor mencelah2, tak beri laluan,sikit bilangan nya yg memberi signal bila memotong….dah 20 tahun di luar negara, rasa sungguh takut memandu disini hehehe! Tapi makanan tradisi melayu memang best! makan sepuas2nya lah kami anak beranak! cuma anak2 tak berani makan pedas, tp mak dan ayah pulun sambal belacan sambal tempoyak sampai nk bercakap dgn org pun kena tutup mulut wakakakakaka!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: